Meny

Spinderiet
Langs elvepromenaden i Fredrikstad

BTA2431 M22767
BRAS1900 M2
30Antall leiligheter

Fasilteter

  • Garasjekjeller
  • Peis
  • Heis

Type

Flerfamilie i betongkonstruksjon

Status

  • Ferdigstilt
  • Sluttsolgt

Vi har hatt gleden av å forvandle denne historiske bygningen til svært attraktive leiligheter. Suksessen med prosjektet Bryggepromenaden har vært formidabel og endelig får flere mulighet til å bo med elva og Gamlebyen som nabo.

Med langstrakt utsikt og tilbakelent overblikk, fantastiske turmuligheter, de aller mest optimale boforhold og historie i veggene stiller Spinderiet i en klasse for seg selv. Her vil du kunne skape ny historie og nye minner for livet.
- Spinderiet er et sted du virkelig vil føle deg hjemme.

Alle leilighetene på Spinderiet er nå utsolgt!!

Byggherre
Spinn
Prosjektutvikler
Solid Prosjekt
Arkitekt
MAKE Arkitekter
Entreprenør
Solid Entreprenør
Elektro
Installatøren
VVS
Borge Rør
Ventilasjon
Luftteknikk
Grunnarbeider
Ing. Hans Bøckmann AS
solid_0000s_0002_spinderiet-slide-2
solid_0000s_0000_spinderiet-slide-4
solid_0000s_0001_spinderiet-slide-3
solid_0000s_0003_spinderiet-slide-1
Adresse

Spinnerikroken 1 og 3, 1632 Gamle Fredrikstad

Området

Spinderiet er et godt sted å være, i fred fra alskens strabaser. Men som Fredrikstadboere vet, å tælle og jangle på vollæne er en borgerrett. Gamlebyen er bare en kort spasertur fra Spinderiet. Glommastien starter rett i forkant av Spinderiet, og tar deg til Gamlebyens koselige små kafèer og restauranter. Her kan du besøke gallerier, Fredrikstad museum, små butikker, eller simpelthen slå deg ned på vollæne med en piknik-kurv og nyte dagen. I gamlebyen finner du også ulike servicetilbud som apotek, bakeri og legekontor. Byfergen har gjevnlige avganger og tar deg over til sentrum eller helt til Gressvik.

Hverdagshandelen unnagjøres raskt ved Brohodet på Østsiden ca. 350 meter unna. Her finner man dagligvare, vinmonopol og annen nyttehandel.

Med to-felts motorvei mesteparten av veien til Oslo, god togforbindelse, og "egen" flyplass på Rygge er det også mange som velger å nyte livet i Fredrikstad og pendle til jobb. Det forstår vi godt, Fredrikstad er et godt sted å bo.