Meny

Hoffsjef Løvenskioldsvei 24
Nye spennende leiligheter på Ullern

BTA-2815
BRAS1285 M2
12Antall leiligheter

Type

Flerfamilie i tre- og betongkonstruksjon

Status

  • Sluttsolgt
  • Ferdigstilt

SLUTTSOLGT!
Nye leiligheter er i sannhet en sjelden anledning på Ullern. Som et av Oslos eldste boligstrøk domineres området av sin fornemme fortid og gir ikke ofte i fra seg rom til slike prosjekter som nå etableres i Hoffsjef Løvenskioldsvei 24. Er du anledningen bevisst kan du som allerede bor på Ullern beholde gode naboer i overgangen til en moderne, komfortabel leilighet. Endelig!

Se mer på www.lovenskiold24.no

Byggherre
Solid Prosjekt
Prosjektutvikler
Solid Prosjekt
Arkitekt
SG Arkitekter
Entreprenør
Solid Entreprenør
Lovenskiold2
901fasade
900fasade
902fasade
Takterasse
Veranda1
41kjokken
23stue
60bad
82gang
Adresse

Hoffsjef Løvenskioldsvei 24, 0381 OSLO

Området

Rett ved siden av Åsjordet stasjon har vi utviklet ett flott boligprosjekt. Her er det kort vei til sentrum med trikken.

Nærmiljøet til Hoffsjef Løvenskioldsvei 24 gir også gode muligheter for rekreasjon og frisk luft for både to- og firbente. Naturopplevelsene er aldri langt unna på Ullern.

Før og nå – Fra bygd til by. Ullerns ikke så fjerne fortid er historien om bygdeliv og gårdsdrift. Her fantes både storgårder og husmannsplasser som sakte men sikkert ble hentet inn av hovedstaden og innlemmet i villahagenes ordnede rekker. Et lite blikk tilbake forteller oss om store forskjeller, men også om et område som fortsatt evner å formidle den landlige følelsen fra svunnen tid.

På Ullern er nærheten til naturen ennå til å ta og føle på. De grønne lunger ligger der tilgjengelig og fristende, klare til å gi vitaliserende naturopplevelser til enhver som oppsøker dem. Slik er pusterommet mellom by, sjø og skog: Alltid tilgjengelig. Alltid berikende. For alltid Ullern.