Meny

Cheviot Fredrikstad
Livet i Cheviot

BTA-2901
BRAS-
57Antall leiligheter

Fasilteter

  • Sydvendt beliggenhet
  • Balansert ventilasjon
  • Heis fra garasje
  • Vannbåren gulvvarme
  • Parkeringshus
  • Balkong

Type

Flerfamilie i tre- og betongkonstruksjon

Status

  • I salg nå
  • Under bygging

Cheviot henter navn fra Det Norske Cheviotspinderi som holdt virksomhet rett ved tomten. Nå blir det boliger med moderne bekvemmelighet i historiske omgivelser. Gamlebyen ligger like i nærheten, og der er det restauranter, kafeer, gallerier, små butikker, marked og konsertarrangementer. Du kan ta buss eller gratis byferje til sentrum.

Fra boligen er det 330 meter til Gudevold Barnehage, og det er også andre barnehager i nærområdet. I tillegg har du Gudeberg Barne- og Ungdomsskole og Children International School Fredrikstad.

Over 70% solgt!!

Se mer på www.cheviot.no

Byggherre
Solid Prosjekt / OBOS Nye Hjem
Prosjektutvikler
Solid Prosjekt / OBOS Nye Hjem
Arkitekt
MAKE Arkitekter
Entreprenør
Solid Entreprenør
fjernperspektiv 01
OBOS_03_HR (3)
OBOS_Terrace_Night_HR
Perspektiv 2
OBOS_bathroom_HR
OBOS_bedroom_HR
OBOS_kitchen_HR
OBOS_livingroom_HR
Adresse

Nabbetorpveien 37, 1639 Gamle Fredrikstad

Området

Noen meter fra boligene kommer du til Glommastien som strekker seg 35 km rundt hele Nedre Glomma. Før øvrig kan du legge turen på «vollane» i Gamlebyen, lysløypa på Begby eller fiske sjøørret i Torsnes.

Boligen din i Cheviot

I Cheviot Borettslag planlegges 57 leiligheter fordelt på tre salgstrinn. Leilighetene er 48 - 85 kvadratmeter og har store balkonger.

Om boligene

Cheviot er er nytt boligprosjekt i Fredrikstad, og utbyggingen er et samarbeid mellom OBOS og Solid Prosjekt. De 57 boligene fordeles på tre blokker på fem-seks etasjer over felles p-kjeller. Det blir toroms, treroms og treoms med mulig utvidelse til fireroms.

Handel

Etter en kort spasertur har man restauranter og kafeer i Gamlebyen, og der finnes også bakeri, tannlegesenter, legesenter, ølutsalg, bokhandel, gallerier og små butikker. På lørdager kan man handle på markedet på det koselige Torvet i gamlebyen. Du har også gangavstand til Brotorvet Senter med de fleste servicetilbud, som dagligvarer, vinmonopol, frisør, apotek og blomster. 

Kollektivtilbud

Det er kort avstand til nærmeste busstopp i Nabbetorpveien med bussforbindelse til sentrum. God bussforbindelse til Nedre Glommaregionen fra busstoppet på Brohodet. Derfra er det hyppige bussavganger til blant annet sentrum, Sarpsborg, Sykehuset Østfold Kalnes, Halden og Sverige.

Innen 10 minutters gange kan du ta byferga rett inn til sentrum eller Cicignon. Fra Cicignon kan du ta toget til Oslo eller Gøteborg.

Ny i byen?

Fredrikstad er en trivelig by med et rikt kulturliv. Her er det konserter, teater, show, kino og utstillinger – året rundt. Byen har en flott beliggenhet og passer spesielt godt for deg som vil bo nær sjøen.

Bor du nå for eksempel i Oslo-området og tenker å flytte på deg? Ta en kikk på turistsidene (visitoslofjord.no) eller Fredrikstad kommunes hjemmesider og les mer om hva Norges sjette største by kan tilby.